Opinie: Royal Canin Cat Veterinary lines

Evaluaties van Royal Canin Cat Veterinary lines
Beoordelingen in andere landen
  • Gepubliceerd door op 21/03/2017
      

    Goed voer. Lekkere grote brokken waar ze goed op moeten kauwen. Mijn katten zeuren er echt om dus ze vinden de brokjes erg lekker, gelukkig!

    Zie Kattenvoer Feline Dental
  • Gepubliceerd door op 16/09/2014
     

    Beide katten vallen aan op de brokjes zodra ik de het voer pak. Qua smaak zit het wel goed dus.
    Het voer lijkt een gunstige uitwerking op de allergie te hebben. Soms is het niet voldoende om de huidreacties te voorkomen of genezen.

    Zie Kattenvoer Hypoallergenic
  • Gepubliceerd door op 15/09/2014
      

    Het zijn zeer smakelijke brokjes, worden goed gegeten door ons ouwe manneke van 16. Heb het besteld voor hem omdat hij zo vreselijk moeilijk loopt, erg stram en stijf. We geven het nu pas 1,5 week ofzo, nog geen verandering kunnen ontdekken, maar misschien komt dat nog. De prijs was hier het voordeligst, daarom bij jullie besteld. Mochten we verbetering zien, bestellen we zeker weer.

    Zie Kattenvoer Mobility
  • Gepubliceerd door op 02/12/2013

    Onze theemuts eet ze met plezier. Deze brokjes zijn aangeraden door de dierenarts maar ze zijn hier wel 15 euro goedkoper. Een aanrader dus...........

    Zie Kattenvoer Obesity Management Feline
  • Gepubliceerd door op 05/07/2013

    Lekker! Onze slanke kat wou ook dat ze zwaarlijvig was.... (maar is toen ze deze brokjes at door onbekende oorzaak doodziek geworden, dus zij krijgt geen obesitasbrokjes meer). Deze brokjes zijn geen straf voor onze dikke theemuts. Jammer dat de prijs ineens met 5% is verhoogd.

    Zie Kattenvoer Obesity Management Feline